Sample Service

Het waarheids- en kleurgetrouw fotograferen van tegels is bijzonder complex en dan nog kunnen computerschermen kleine kleurafwijkingen vertonen.
Om teleurstellingen en tijdverlies te voorkomen biedt Tegelstee de mogelijkheid om monstertegels aan te vragen zodat u thuis de tegel(s) kunt beoordelen en daarmee zeker bent van de gekozen kleur.
De sample aanvraag knop bevindt zich onder de beschrijving van ieder product waarvan samples kunnen worden aangevraagd.
Per bestelling worden 2 tot 3 samples geaccepteerd, afhankelijk van het gewicht van de tegel(s) die u heeft aangevraagd.
De samples zijn gratis, u betaalt alleen de handling en verzendkosten.

Samples die naar andere landen dan NEDERLAND of BELGIË verstuurd moeten worden gaan op aanvraag. Daarvoor graag een mail naar: info@tegelstee.nl

Om, nadat u de proeftegel(s) heeft ontvangen, in aanmerking te komen voor een korting-voucher voor de aankoop van de tegels moet u zich bij het bestellen van de proeftegel(s) als klant registreren. U ontvangt de bijbehorende code per mail die u bij uw bestelling kunt gebruiken.

NB:

  • het aantal van 3 heeft betrekking op het aantal tegels en niet op het model van keuze omdat sommige modellen uit samengestelde kleuren bestaan.
  • sample bestellingen kunnen niet gecombineerd worden met reguliere bestellingen.
  • de samples worden per PostNL verstuurd en ook al verpakken we ze zo degelijk mogelijk, wij stellen ons niet verantwoordelijk voor eventuele breuk.
Voorraad & Levering Voorraad & Levering
Voorraad & Levering Voorraad & Levering
Algemene vragen Algemene vragen
Algemene vragen Algemene vragen